top of page

Partners

nvu-logo3_edited.png
Nederlandse Vereniging voor Urologie

De NVU is een wetenschappelijke beroepsvereniging voor medisch specialisten in de urologie.

swen.png
Stichting Werkgroep Endourologie Nederland
erbe_edited.png
Erbe

Voor toepassingen binnen de urologie bieden wij apparaten, submodules en instrumenten aan die speciaal geschikt zijn voor chirurgische ingrepen aan de nieren, de urineblaas en de prostaat. 

olympus_edited.png
Olympus

Olympus streeft onafgebroken naar innovaties op het gebied van urologie, met de aanhoudende ambitie om het niveau van de patiëntenzorg te blijven verbeteren.

dssh-logo_edited.png
Dutch society of simulation in healthcare

De vereniging Dutch Society for Simulation in Healthcare – DSSH – is opgericht in juni 2007; en heeft als doel:

 

Het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van Simulatie en ‘Serious Gaming’ ten behoeve van patiëntveiligheid, onderwijs, training, wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg.

NVEClogo1.png
Nederlandse Vereniging voor Endoscopische Chirurgie

De vereniging kenmerkt zich vooral door zijn multidisciplinaire karakter. De NVEC heeft als doel het waarborgen van de kwaliteit, innovatie, implementatie en instructie van endoscopische chirurgie in Nederland.

nvmo-logo_edited.png
Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs

De NVMO, de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs, verenigt alle medische professionals die betrokken zijn bij onderwijs en opleidingen in de gezondheidszorg.

knmg-logo_edited.png
Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst

De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) maakt zich sterk voor de kwaliteit van de medische beroepsuitoefening en de volksgezondheid. Of het nu gaat om ethiek, gezondheidsrecht of gezondheidsbevordering, we zetten ons in voor goede afspraken en richtlijnen op terreinen die voor alle artsen relevant zijn.

For almost 40 years the EAU has addressed the most pressing issues of urological care in Europe, through its scientific and educational initiatives, as well as its publications.

eau-logo_edited.png
European Association of Urology
sesam-urology.png
Society in Europe for Simulation Applied to Medicine

Encourages and supports the use of simulation in healthcare for the purpose of training and research.

amee-logo_edited.png
Association for Medical Education in Europe

AMEE promotes international excellence in education in the health professions across the continuum of undergraduate, postgraduate and continuing education.

AoME-logo_edited.png
Academy of Medical Educators

The Academy of Medical Educators (AoME) is the multiprofessional organisation for all those involved in medical education – the education and training of students and practitioners in medicine, dentistry and veterinary science. Established in 2006 and gaining charitable status in 2009, AoME exists to provide leadership, promote standards and support all those involved in the academic discipline and practice of medical education.

bottom of page